En anderledes og forunderlig eftermiddag eller aften med danske sange og historiefortælling.
”Det var en fornøjelse at have besøg af den nordjyske troubadour Christoffer Kejser Larsen og guitaristen Mikkel Zakariasen, og koncerten passer fint på et bibliotek.  En poetisk aften fuld af fortællinger og god musik. Livet er bestemt en sang værd i selskab med Kejser Larsen og Zakariasen!”.
Pernille Lisborg
Arrangementskoordinator, Frederikshavn Kommunes Biblioteker

 

I selskab med guitarristen Mikkel Zakariasen rejser den Nordjyske trubadur Christoffer Kejser Larsen land og rige rundt. Teksterne er på dansk og inspireret af livets store rejse i både med og modgang. Sangene tager deres udgangspunkt i hverdagens små og store fortællinger med genkendelige temaer. Sangene bliver undervejs kædet sammen af sjove og finurlige historier om deres tilblivelse. Det er altid glæden ved musikken, det folkelige samt samspillet med publikum, der er i centrum og det skaber god og rar stemning.

 

Bemærk: Duoen kan også spille op til fest med masser af god covermusik.

 

Målgruppe:

Duo: Henvender sig til et lyttende publikum, alle former for spillesteder, personale weekender, temadage, biblioteker, fyraftensmøder, brancheforeninger og konferencer.

For Kejser Larsen & Zakariasen er det er indtil nu, sammen og hver for sig, blevet til mere end 1000 optrædener i forskellige sammenhænge. Blandt de største kan nævnes: Cirkusbygningen, Kbh. TV2 ”God morgen Danmark” Samt: Skagen festival, DK 4, Jelling Musikfestival, Langelandsfestival, Skanderborg festival og Mariehaven

 

 

Billede 1

 

 

billede 2

Dannebrog brænder   New Mexico