Snapshots

Hej og velkommen til min hjemmeside.
Mit navn er Christoffer Kejser Larsen. Jeg arbejder som lærer på Sindal Skole i Nordjylland.  Min helt store passion er musikken hvor jeg både skriver sange, producerer og udgiver musik samt spiller live når chancen byder sig.  Jeg optræder solo, duo eller med det hårdt arbejdende band: Kejser Larsen Band. Vi spiller til alle typer af private og offentlige fester og arrangementer. Den næste koncert kunne blive hos dig.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer fra Hjørring Seminarium med linjefag i dansk, idræt, billedkunst og musik. Ved siden af læreruddannelsen har jeg også en uddannelse som latterinstruktør ved ”Det Danske Latterinstitut” i Værløse, samt en uddannelse som formidler hos firmaet ”Liv & Lyst”, der sætter fokus på motivation, overskud og trivsel i hverdagen på arbejdspladsen.

 

 

I 2005 tog jeg uddannelsen som certificeret Life og Business Coach hos Sofia Manning.  Det gør at jeg i dag bl.a. arbejder som foredragsholder og kursusleder for Center for frivilligt socialt arbejde. I samarbejde med kropsterapeuten, foredragsholderen og hospitalsklovnen Trine Alvilda Jensen udbyder jeg kurser og foredrag over hele landet.

 

Jeg håber at du vil gå på opdagelse på min webside og måske møde mig på Facebook.com og Youtube.com. Her på siden kan du som noget nyt også købe min EP.

 

God fornøjelse og tak fordi du kiggede forbi

 

 underskrift